Anamarija Majcenović

Anamarija Majcenović

Ugovori sastanak

Anamarija Majcenović

prvostupnica fizioterapije

Anamarija Majcenović rođena je 1990. godine u Zadru. Diplomirala je 2014. godine na Dodiplomskom stručnom studiju fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu  te stekla naziv prvostupnica fizioterapije (bacc. physioth.).

Pripravnički staž završava 2018. godine u Specijalnoj bolnici za zaštitu djece s neurorazvojnim i motoričkim smetnjama (Goljak 2) u Zagrebu. Iste godine položila je stručni ispit i stekla naziv prvostupnica fizioterapije.

Tijekom svog pripravničkog staža završava tečaj za Emmett tehniku (voditelji Anneke Loode, Maja Fotez, Nino Kecman) te nakon završenih šest modula stječe zvanje certificirani Emmett terapuet u studenom 2017. godine. 

Također završava  Kinesio Taping metodu (KT1&KT2) osnovna razina (voditelj Dalibor Kiseljak) u listopadu 2017. godine. Kinesio Taping provodi sa sportašima u svrhu smanjenja boli i poboljšanja izvedbe aktivnosti.

U rujnu 2018. godine završava tečaj Schroth metode pod vodstvom dr. Mine Jelačić i bacc. physioth. Alme Čurtović u Zagrebu te stječe naziv Certificirani Schroth terapeut. Schroth metodu kroz individualne aktivnosti zbog složenosti tehnike provodi s djecom iznad 10 godina starosti te s odraslim osobama sa skoliozom i kifozom.

Anamarija je u SenzoGYM timu zadužena za individualni fizioterapijski tretman s djecom s neurorazvojnim odstupanjima, kao i za provedbu fizioterapijskih procedura s odraslim osobama u svrhu otklanjanja bolova, održavanja i povećanja pokretljivosti lokomotornog sustava. Također provodi procedure Emmett limfne drenaže te grupne vježbe za djecu za održavanje pravilne posture tijela.

×

Popunite obrazac i ubrzo ćemo Vas kontaktirati.