Marija Štedul

Marija Štedul

Ugovori sastanak

Marija Štedul

magistra kineziologije

Marija Lukežić Štedul rođena je 27.4.1987. godine u Karlovcu gdje završava Opću Gimnaziju nakon koje upisuje Kineziološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu te stječe naziv magistra kineziologije.

Tijekom osnovnoškolskog i srednjoškolskog obrazovanja aktivno se bavi gimnastikom. 1997., 2000., 2002. i 2003. godine proglašena je Sportašicom Grada Karlovca.

Kao Reperezentivka Republike Hrvatske u sportskoj gimnastici sudjeluje na mnogim nacionalnim i internacionalnim natjecanjima na kojima stječe zapažene rezultate koje okrunjuje višestrukim titulama Prvakinje Hrvatske.

Marija je tijekom studiranja od 2006.-2011. volonterski radila u Gimnastičkom klubu Novi Zagreb. Od 2012.-2013. godine radi kao trenerica u Gimnastičkom klubu Sokol Karlovac. Kao nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture bila je zaposlena u Mješovito industrijsko obrtničkoj školi Karlovac te Osnovnoj školi Skakavac Karlovac. Trenutačno je zaposlena u Osnovnoj školi Dubovac Karlovac i Gimnaziji Karlovac kao nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture.

Marija je unutar SenzoGYMa aktivna u svim područjima ranog razvoja djece. Posebno je zanima poticanje maksimalnog motoričkog razvoja beba i djece predškolske dobi, koji je osnovna baza za adekvatne motoričke sposobnosti djece školske dobi, kao i eventualne značajnije sportske rezultate.

Marija je udana i majka je troje djece, Lucije, Petre i Jure.

×

Popunite obrazac i ubrzo ćemo Vas kontaktirati.