Mirjana Belavić

Mirjana Belavić

Ugovori sastanak

Mirjana Belavić

profesorica psihologije

Mirjana Belavić rođena je 1985. godine u Karlovcu. Diplomirala je 2010. godine na Studiju psihologije Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Položila je psihološki stručni ispit pri Hrvatskoj psihološkoj komori 2013. godine, kao i stručni ispit za zanimanje nastavnika psihologije pri Agenciji za odgoj i obrazovanje 2012. godine. Iste godine završava i prvu godinu edukacije iz realitetne terapije.

Tijekom studiranja pohađa i održava niz edukacija i seminara, kao što su edukacija za voditelja kreativno-socijalizacijskih radionica u udruzi Hrabri telefon, te provedba CAP programa prevencije zlostavljanja djece u osnovnim školama u Zagrebu i Velikoj Gorici. Također je radila kao demonstrator na Odsjeku filozofskog fakulteta u Zagrebu od 2005. do 2009. godine.

Od 2010 do 2012. godine radi kao nastavnica psihologije u Ekonomsko-turističkoj školi u Karlovcu i gimnaziji Bernardina Frankopana u Ogulinu, kao i stručni suradnik – psiholog u Osnovnoj školi Ljubo Babić u Jastrebarskom. Od 2012. do 2013. godine bila je asistentica na katedri za psihologiju Studijskog centra za socijalni rad na Pravnom fakultetu u Zagrebu te vanjski suradnik u nastavi na kolegijima Psihologijski praktikum I, II, III na Odsjeku za psihologiju Filozofskog Fakulteta u Zagrebu.

Trenutačno je zaposlena u Centru za socijalnu skrb u Karlovcu. Udana je i majka Mirne i Zvonka.

×

Popunite obrazac i ubrzo ćemo Vas kontaktirati.