SenzoGYM je nastao iz bezgranične želje da svoja znanja vezana uz edukaciju, rehabilitaciju i terapijske postupke prenesemo vama.

Naša misija je u vaše domove donijeti alate i tehnike koji će pripomoći razvoju sposobnosti vaše bebe, vaše djece, kao i vas samih.

 

 

BELLYSTEPS

BELLYSTEPS aktivnosti i vježbe za trudnice© obuhvaćaju edukaciju trudnica o pravilnom disanju, održavanju tonusa cjelokupne muskulature tijela te individualno prilagođenim vježbama unutar određenog tromjesečja trudnoće, kao i osnovama baby handlinga.


Saznaj više

BABYSTEPS

BABYSTEPS senzo-motoričke radionice za bebe i djecu© su jedinstveni, inovativni i jedini koncept aktivnosti s bebama i djecom koji kombinira znanja iz područja fizioterapije i radne terapije u cijeloj Republici Hrvatskoj!


Saznaj više

MOMMYSTEPS

MOMMYSTEPS vježbe nakon poroda© namijenjene su svim majkama s ciljem prevencije i otklanjanja boli u leđima i zdjeličnom području, prevencije i smanjenja trbušne dijastaze, relaksacije i opuštanja svih mišićnih grupa.


Saznaj više

INDIVIDUALAN TRETMAN

Individualan tretman za djecu i odrasle je posebno kreiran individualan plan rehabilitacije, a uključuje fizioterapijske i radnoterapijske aktivnosti, defektološki tretman, logopedsku terapiju, kao i psihološku pomoć za roditelje.  


Saznaj više

OSTALE USLUGE:

  • RASTI© Edukativni seminari rane stimulacije dječjeg razvoja za roditelje, odgajatelje, učitelje, zdravstvene djelatnike i ostale stručnjake različitih profila koji rade s djecom
  • procjena i terapija hranjenja
  • edukativno-sportske aktivnosti za školarce
  • radionice učinkovitog učenja
  • vježbe za kralježnicu

 

×

Popunite obrazac i ubrzo ćemo Vas kontaktirati.