Oduvijek želiš raditi s djecom i njihovim roditeljima? Ili možda već imaš svoju uslugu, ali bi je željela podići na viši nivo? Mogu ti pomoći u tome!

Cilj Mentorskog programa #spretnodijete© je podučiti stručnjake specifičnostima rada s bebama i djecom kao i edukacijama za roditelje.

Kroz moj Mentorski program #spretnodijete © započni svoj posao iz snova i kreiraj usluge koje će tvoji maleni klijenti obožavati!

Cilj Mentorskog programa #spretnodijete © je podučiti stručnjake specifičnim principima rada s bebama i djecom te postaviti temelje uspješnom kreiranju edukacija za roditelje.

Mentorski program #spretnodijete©je za tebe

Mentorski program #spretnodijete ©  sadrži:

I još:

Mogu ti pomoći da kreiraš usluge koji će tvoji maleni klijenti obožavati!

Kako ćeš znati je li Mentorski program #spretnodijete© za tebe?

Mentorski program #spretnodijete© je za tebe ako si:

Mentorski program #spretnodijete© nije za tebe ukoliko si:

Kroz ukupno 6 tjedana govorimo o razvoju mozga, postavkama ranog razvoja i svih 7 osjetila te zajednički kreiramo tvoju specifičnu uslugu.

Grupa polaznika 2. generacije Mentorskog programa #spretnodijete © s kojom počinjemo krajem listopada je popunjena, ali prijave za selekcijski postupak za 3. grupu polaznika s kojom počinjemo u siječnju 2022. su otvorene do kraja studenog 2021.

Za selekcijski postupak prijaviti se možeš na [email protected] (u naslov stavi Mentorski program)

Cijena Mentorskog programa iznosi 750 eura za uplate do 10. 12. 2021. te 1200 eura za uplate nakon 10. 12.2021.

Veselim se upoznati te i biti ti podrška na putu kreiranja usluga koji će tvoji maleni klijenti obožavati!

Mentorski program #spretnodijete© je zaštićeno autorsko djelo Ivane Štedul. Svi materijali vezani uz program koji su dostupni, kako na edukacijskoj platformi,tako i kroz zoom predavanja isključivo može koristiti osoba koja je prošla selekcijski postupak i kupila program.

Na temelju Zakona o autorskim pravima i srodnim pravima (ZASP), Ivana Štedul je nositeljica materijalnih autorskih prava nad sadržajem u najširem smislu (tekstovi, fotografije, crteži, karte i planovi, audio – video snimke…), objavljenih unutar Mentorskog programa #spretnodijete© Zabranjeno je bilo kakvo kopiranje, prepisivanje, umnožavanje i bilo kakvo širenje programa u komercijalne svrhe bez pismenog dopuštenja autorice.